Web Design
NewCord Data tilbyder webdesign baseret på kundens ønsker og behov.
En website skal ikke blot været et smart design, som viser nogle smukke billeder af en virksomhed og dets produkter. Det giver naturligvis et godt indtryk hos brugeren på internettet, som søger reelle informationer. Men de fleste brugere af internettet har behov for hurtig og reel information, og meget gerne en prisinformation.

Opbygningen af websiten bør derfor være enkel og hurtig overskuelig. Let at søge yderligere informationer, såfremt det første indtryk indenfor få sekunder, vækker interesse for at gå videre.

Er det muligt at opgive prisinformation, bør man gøre det, idet en internet søgning i udpræget grad også går på priser.

Er der behov for et særligt område, f.eks. rabaterede priser, kan dette gøres ved sider, som kræver et login. Adgang hertil kan opbygges med forskellige kriterier.

NewCord Data kan opbygge sider, som specifikt retter sig mod f.eks. Bing og Google, hvor brugen af Adwords kan give mange kontakter.

NewCord Data opbygger Websites i Microsoft's Visual Studio, samt tilbyder Hostings (webhotel) på servere baseret på Microsoft Windows Servere 2008 R2.

Idet opbygning af en website hver gang vil være en special opgave i samarbejde med kunden, kan vi her på siden ikke tilbyde orientering om en fast pris. Ved de første indledende møder, hvor kunden fremlægger sine ønsker og materialer, kan vi fremkomme med prisinformation. Men som kunde må man gøre sig det klart, at der fra begge sider kræves en god indsats, såfremt en website skal kunne give resultater.
Kontakt os pr. telefon eller email for et orienterede møde.
 
 
 
 
 
 
 
Spørgsmål eller problemer vedrørende dette Websted skal sendes til [webmaster@NewCord.dk].
Copyright © 2020[@NewCord.dk]. Alle rettigheder forbeholdes.
Senest redigeret:
20-02-202006-06-2023 02:07:34