Microsoft Windows 7 og Office 2007

Med med Windows 7 og 2007 Microsoft Office system – får du de grundlæggende software- og sikkerhedsforbedringer, som du skal bruge for at få arbejdet fra hånden på en mere effektiv måde, så du kan fokusere på det, som virkelig tæller.

      • Spar tid og arbejd smartere
      • Indbygget sikkerhed og databeskyttelse
      • Professionel salgs- og markedsføringsværktøjer
      • Arbejd mens du er på farten 
      • Oversigt over Microsoft Office 2007 – systempakker
      • Oversigt over Windows 7 – operativsystem udgaver

Spar tid og arbejd smartere

Organiser efter dit eget hoved
Ved hjælp af forbedringerne i Windows 7 kan du bruge filegenskaberne til at sortere, organisere og vise dine filer på en effektiv måde – herunder arbejde, som er oprettet i Microsoft Office. Brug den nye kalendervisning i Microsoft Office Outlook 2007 til at gennemse dine opgaver og aftaler for en bestemt dag i en integreret visning. På den måde kan du hurtigt få et overblik og foretage en prioritering. Du kan endda trække opgaver op i kalenderen, så du får afsat tid til at få dem løst.

Nye og bedre måder at vise og udføre dit arbejde på
Nyskabende navigationsværktøjer i Windows 7 gør det nemmere at komme hen til dokumenter og programmer, som har været anvendt for nylig. Båndet i den nye brugergrænseflade i 2007 Microsoft Office system erstatter menuer og værktøjslinjer med opgavespecifikke funktioner, opgaver og visuelle gallerier.

Hold op med at søge. Find i stedet for.
Hurtigsøgning i Windows 7 og Office Outlok 2007 gør det hurtigt at finde det, du søger efter – dokumenter, medier, programmer, e-mail-meddelelser mv. – på din pc, på tværs af netværket og i alle dine e-mail.

Indbygget sikkerhed og databeskyttelse

Datasikkerhedsnet
Med Microsoft Windows Sikkerhedskopi- og gendannelsescenter er det nemt at planlægge automatiske sikkerhedskopieringer af dokumenter, filer og endda hele harddiske. Det er blevet nemmere at gendanne mistede filer med det nye Windows Vista Øjebliksbillede og det forbedrede Microsoft Office Dokument genskabelse.

Beskyt din indbakke og dine data, og få ro i sindet
Med bedre filtre til spam-mail i Office Outlook 2007 og nye anti-phishing-teknologier minimeres spammail og potentielt set skadelige e-mail-meddelelser. Windows Defender har indbyggede værktøjer til registrering og fjernelse af spyware.

Professionel salgs- og markedsføringsværktøjer

Kundeoplysninger et centralt sted Microsoft Office Outlook 2007 med Business Contact Manager samler alle oplysninger om kunder og salgsemner på ét sted: e-mails, kommunikationshistorik, relevante dokumenter, salgsemner mv.

Professionelt design på den nemme måde
Fremhæv dit budskab ved hjælp af SmartArt grafik. Samtidig er det nemt at gemme Microsoft Office-dokumenter i de låste PDF eller XPS-formater*. (*For at gemme som en PDF- eller XPS-fil fra et Microsoft Office 2007-systemprogram, skal du installere et tilføjelsesprogram, som kan hentes på http://office.microsoft.com/en-us/help/HA101675271033.aspx)

Lille budget. Stor marketingkampagne.
Ny Marketingkampagne-funktion i Office Outlook 2007 med Business Contact Manager og den nye Microsoft Office Publisher Brevflet-funktion gør det muligt at håndtere marketingkampagner og sende målrettede marketingbudskaber til kunderne.

Arbejd mens du er på farten

Arbejd stort set hvor som helst
Med Windows Mødeforum er det nemt at dele filer direkte fra din pc til andre Windows 7 - pc’er via et midlertidigt trådløst netværk eller et peer-to-peernetværk. Windows 7 Fjernskrivebord gør det muligt at få adgang til filer på din pc på kontoret fra en anden computer.

Vær synkroniseret med din virksomhed
Denne nemme synkronisering af oplysninger med Windows Mobile-enheder giver dig adgang til e-mails, forretningskontaktpersoner, kundeoplysninger, dokumenter og præsentationer, mens du er på farten.

Oversigt over Microsoft Office 2007 – systempakker
Nye pakker, servere og tjenester i Microsoft Office 2007-udgaven leverer yderligere funktionalitet og nye løsninger. Med nye muligheder for at vælge systempakker får du større fleksibilitet end nogensinde før til at vælge de specifikke teknologier og løsninger, der bedst opfylder dine erhvervsmæssige og personlige behov. (link til infoside) http://office.microsoft.com/da-dk/products/FX101635841030.aspx?pid=CL100796341030

Oversigt over Windows 7 – operativsystem udgaverne
Microsoft tilbyder fem forskellige udgaver af Windows Vista for at sikre, at alle typer brugere kan få en udgave, der passer til netop deres behov. Hver enkelt udgave retter sig mod behovene hos en bestemt type person. (link til forside) http://www.microsoft.com/danmark/windows/windows-7/default.aspx

Windows 7 Business
Uanset hvor stor din organisation er, kan Windows 7 Business hjælpe dig med at reducere omkostningerne til pc-styringen, forbedre sikkerheden, øge produktiviteten og med at have en bedre forbindelse til systemet.

Windows 7 Enterprise
Windows 7 Enterprise er udviklet til at imødekomme behovene i større globale organisationer med meget komplekse it-infrastrukturer. Windows 7 Enterprise hjælper dig med at reducere it-omkostningerne, samtidig med at det giver yderligere beskyttelseslag til følsomme data.

Windows 7 Home Premium
Uanset om du bruger din pc til at skrive e-mail og surfe på internettet, til underholdningsformål i hjemmet eller til at lægge dit husholdningsbudget, giver Windows 7 Home Premium en mere fuldendt computeroplevelse.

Windows 7 Ultimate
Hvis du vil have alle de bedste virksomhedsfunktioner, alle de bedste mobile funktioner og alle de bedste underholdningsfunktioner til hjemmet, som Windows 7 kan tilbyde, er Windows 7 Ultimate løsningen for dig. Med Windows 7 Ultimate skal du ikke gå på kompromis.

Windows 7 Home Basic
Windows 7 Home Basic er udviklet med henblik på at give øget pålidelighed, sikkerhed og anvendelighed til brugere af hjemme-pc'er, som blot ønsker at kunne bruge de mest grundlæggende funktioner på deres pc.
Køb Windows 7 og Office 2007 hos NewCord Data
Spørgsmål eller problemer vedrørende dette Websted skal sendes til [webmaster@NewCord.dk].
Copyright © 2023[@NewCord.dk]. Alle rettigheder forbeholdes.
Senest redigeret:
22-09-202321-04-2024 08:07:17