Symantec Antivirus og Back-up
  

Key Features

 • NEW! Integrated Web-based graphical reporting
 • Scales to support thousands of users
 • Simple installation
 • Streamlined workflow and usability
 • Available reports meet primary administrative needs
 • NEW!Linux client support
 • NEW!Improved protection from spyware and adware, including:
 • Spyware repair enhancements automatically block spyware installation
 • Stealthed spyware detection and remediation
 • View spyware impact based on Symantec’s Risk Impact Matrix/title
 • Improved spyware repairs for invasive risks
 • NEW!Ensures clients are properly configured and in compliance with corporate configuration policies

Symantec™ Mail Security

 • NEW! Supports the optional Symantec™ Premium AntiSpam add-on subscription service for more effective and accurate spam detection.
 • Safeguards email on Microsoft® Exchange and Lotus Domino® servers from malicious code.
 • Blocks spam and filters messages with inappropriate content.
 • Protects your network at the SMTP gateway by scanning incoming and outgoing Internet mail.
* Active maintenance agreement required.
Vigtigste funktioner
Omkostningseffektiv og komplet løsning til databeskyttelse
  Symantec Backup Exec 10d til Windows Small Business Server yder komplet databeskyttelse til Microsoft Windows Small Business Server 2000, 2003 Standard og Premium i en samlet suite. De effektive funktioner omfatter databaseagentteknologi til beskyttelse af Microsoft Exchange Server, SQL Server, SharePoint Services, intelligent genoprettelse efter nedbrud og understøttelse af automatisk båndindlæser med et enkelt bånddrev – altsammen til meget rimelige priser. Det bedste af det hele er, at produkterne er nemme at installere og administrere!
Hurtig sikkerhedskopiering og gendannelse
  Disk- og båndbaseret databeskyttelse giver hurtig og pålidelig sikkerhedskopiering og gendannelse.
Single Instance Storage (SIS) af vedhæftede filer, trinvis eller differential sikkerhedskopiering af postkasser og individuel gendannelse af offentlige mapper giver findeling og resulterer i hurtigere sikkerhedskopiering og genoprettelse af Exchange-servere. Agenten sætter også administratorer i stand til at udføre individuelle sikkerhedkopieringer af postkasser med selektiv gendannelse – helt ned på beskedniveau.
Pålidelig databeskyttelse til Microsoft Small Business Server
  Symantec Backup Exec 10d til Windows Small Business Server er 10. generation af en gennemtestet og certificeret løsning til sikkerhedskopiering og genoprettelse til beskyttelse af Microsoft Windows Small Business Servers. Kompatibiliteten af disse to produkter udgør et solidt grundlag for brug af et netværk og komplet databeskyttelse til små virksomheders servere. Produktet beskytter alle systemkomponenter, herunder Active Directory, Distribueret filsystem, NTFS-diskenheder, Systemtilstand og VSS-komponenter. De grundlæggende funktioner omfatter intelligent genoprettelse efter nedbrud, understøttelse af enkeltdrevbibliotek og Exchange Server-understøttelse til Microsoft Small Business Server til Windows 2000 samt Small Business Server 2003 Standard og Premium.
Funktioner Fordele
Windows-kompatibilitet  
Understøttelse af Microsoft Windows-servere, herunder System State og Shadow Copy-komponenter Microsoft-certificeret understøttelse af Windows Server 2003 og Windows 2000 er med til at sænke omkostningerne og installationstiden og sikre kompatibilitet og pålidelighed, hvilket giver beskyttelse af alle oplysninger om systemets indstillinger, bl.a. Active Directory
Microsoft Tape Format Read/Write Gør det muligt at skifte medier med Windows Server-sikkerhedskopieringsapplet.
Fleksibilitet og brugervenlighed  
Grafisk brugergrænseflade/administrationskonsol Indeholder en enkel intuitiv browser-lignende og brugervenlig konsol, hvor det er muligt at tilpasse kolonnerne, layoutet og den type oplysninger, der skal vises.
Politikker Giver en enkel og logisk metode til styring af sikkerhedskopieringsjob og -strategier. Politikkerne indeholder skabeloner med jobattributter, der definerer hvordan og hvornår Backup Exec behandler et job.
Funktionerne Desktop og Laptop Forenkler beskyttelsen af stationære og bærbare computere med en forenklet installation og understøttelse af Outlook 2003.
Understøttelse af Exchange Server 2003 Gør brug af Microsoft Exchange Server 2003 Volume Snapshot-teknologi (VSS), der gør det muligt for brugeren at vælge mellem enten VERITAS' eller Microsofts navnebeskyttede snapshot-teknologi til beskyttelse af åbne filer.
Understøttelse af SQL-servere Giver en hurtig, pålidelig metode til komplet beskyttelse af SQL-servere på 32-bit-servere.
Opgaveguider Gør installation, opsætning, sikkerhedskopiering, genoprettelse, mediestyring, forebyggelse af nedbrud, klyngeinstallation og agentkonfiguration meget enklere.
Sikkerhedskopiering via Specified Backup Network ved hjælp af sekundært netværkskort Hjælper med at reducere LAN-trafik ved at isolere sikkerhedskopieringer og genoprettelser for servere i et LAN-netværk til et undernetværk.
Sikkerhedskopiering med en enkelt knap Gør det hurtigere at køre en komplet lokal sikkerhedskopiering, uden der skal defineres et sikkerhedskopieringsjob.
Kalenderbaseret jobplanlægning i Outlook-stil Gør det nemmere at planlægge job og styre sikkerhedskopieringer.
Miljøtest Forbedrer installationer med et nyt værktøj, der køres, inden Backup Exec installeres, og undersøger, om medieserveren har det rette systemmiljø (version af operativsystem, service packs, osv.), og kontrollerer versioner af tredjeparts programmer.
Gentagelse af job Gentager automatisk et mislykket job og omdirigerer jobbet til andre drev.
Understøttelse af automatisk besked om alarmer og SNMP Framework-konsolbeskeder via Microsoft Exchange, Lotus Notes eller SMTP-e-mail, personsøger, printer, net send broadcast og programmer til netværksovervågning.
Cyclical Redundancy Check Hjælper med til at sikre pålidelighed med databekræftelse ved høj hastighed.
Avanceret enheds- og mediestyring  
Enhedsgruppering, overlappende og dynamisk belastningsjustering Maksimerer ydeevnen ved sikkerhedskopiering/gendannelse og letter job-failover.
Automatisk mediestyring Gør det nemt at indstille medieformattering, navngivning, registrering, rotation, definition af bevaringsperioder og katalogvisning.
Automatisk rensning af logfiler og disk/katalog Frigør plads på harddisken fra ubrugte filer.
Partitionering af automatisk indlæser/biblioteksslot Giver mulighed for at sikkerhedskopieringer kan dirrigeres til bestemte slots i en automatisk båndindlæser eller et båndbibliotek. Muliggør også en blanding af drevtyper i et båndbibliotek.
Skærmbillede med systemoversigt Forenkler jobstyring ved at give administratorer et centralt, forenet overblik over serverstatus for Backup Exec.
VERITAS-opdatering Undersøger VERITAS' websted i brugerangivne intervaller for eventuelle tilgængelige opdateringer til Backup Exec, hvilket giver brugeren oplysninger om de nyeste tilgængelige opdateringer og programrettelser.
Køb Symantec hos NewCord Data
Spørgsmål eller problemer vedrørende dette Websted skal sendes til [webmaster@NewCord.dk].
Copyright © 2020[@NewCord.dk]. Alle rettigheder forbeholdes.
Senest redigeret:
20-02-202001-04-2023 21:27:15