Small Business Server 2008
 

I dag er kravet til mindre virksomheder, at der skal udføres mere ved mindre arbejde. Nu er der hjælp at få – Microsoft Windows Small Business Server 2008 er en komplet serverløsning til virksomheder i forbindelse med meddelelser, samarbejde, internetadgang med forbedret sikkerhed, beskyttet datalagring og pålidelig udskrivning. Windows Small Business Server 2008 findes i to versioner: standard og premium.>

Fordele ved Small Business Server 2008

Beskyt dine virksomhedsdata

Med Small Business Server 2008 kan du oprette et sikkert, centralt sted, hvor du kan gemme kritiske virksomhedsdata. Da det sikres, at alle medarbejdere har adgang til de oplysninger, de skal bruge, giver det mulighed for forbedret produktivitet. Small Business Server 2008 indeholder en intern firewall, der holder hackere væk fra dit netværk. Derudover kan politikker for softwarebegrænsning være med til at forhindre ikke-godkendte installationer og beskytte mod virus og andre angreb.

Opret et sikkert, centralt sted, hvor du kan gemme kritiske virksomhedsdata med Microsoft Windows Small Business Server 2008. Derved forbedres produktiviteten, da det sikres, at alle medarbejdere har adgang til de oplysninger, de skal bruge. Derudover er politikker for softwarebegrænsning med til at forhindre ikke-godkendte installationer, og de beskytter mod virus og andre angreb.

Del viden

Du og dine medarbejdere kan få adgang til vigtige virksomhedsoplysninger uanset tid, sted og enhed. Autoriserede brugere kan oprette forbindelse til et internt websted eller internettet og for at få adgang til de oplysninger, de har brug for.Nu kan du og dine medarbejdere få adgang til vigtige virksomhedsoplysninger, uanset tid, sted og enhed. Autoriserede brugere kan oprette forbindelse til internettet og fjernwebarbejdssteder for at få adgang til de oplysninger, de har brug for.

Hvis der oprettes et Microsoft Windows SharePoint Services-sted på arbejdspladsen, kan gruppemedlemmer dele oplysninger og samarbejde bedre end nogensinde før. Og nu kan virksomheder, der kører premium-udgaven, oprette et websted med et ubegrænset antal besøgende, idet de kan køre lige så mange programmer, som det er nødvendigt. Disse omfatter:

Et forudkonfigureret websted, der er baseret på Microsoft Windows SharePoint Services, som giver kolleger mulighed for at dele oplysninger, herunder dokumentbiblioteker, meddelelser, begivenheder og hyperlinks

Forbedret OWA (Microsoft Outlook Web Access), som giver medarbejderne adgang til en internetversion af Microsoft Office Outlook 2007 fra internettet, hvor det er nemt at dele filer og tidsplaner

Nå ud til flere kunder, og giv en bedre service

Small Business Server 2008 kan hjælpe dig med at udvikle bedre relationer til dine kunder på grund af den integrerede relationsdatabase og meddelelsessystemet.

Det stabile meddelelsessystem og muligheden for at oprette effektive websteder for virksomheder betyder, at Microsoft Windows Small Business Server 2008 kan hjælpe dig med at udvikle bedre relationer til dine kunder. Du kan være vært for din egen e-mail, oprette et websted for virksomheden og få adgang til oplysninger om virksomheder eksternt. Og eftersom programmet indeholder SQL Server 2008, kan mindre virksomhedskunder køre programmer i et simpelt og rentabelt miljø.

Af fordele ved Windows Small Business Server 2008 kan nævnes:

Brug relationsdatabasen i SQL Server 2008 til at styre dine forretninger og øge salget. Da SQL Server 2008 er grundlaget for lagring og analyse af virksomhedsoplysninger, er programmet kompatibelt med flere mindre virksomhedsprogrammer end nogen anden platform til datastyring.

Når ejere af mindre virksomheder arbejder med en bred vifte af Microsoft-partnere, oplever de en større fleksibilitet, når de skal vælge virksomhedsprogrammer, der skal forbedre driften, reducere omkostningerne og opretholde forbindelsen til kunderne.

Kom godt i gang med Small Business Server 2008

Spar tid og penge med den hurtige Windows Small Business Server 2008. De forbedrede overvågningsværktøjer i Windows Small Business Server 2008 gør det nemmere at få virksomheden i gang. Ved hjælp af forbrugsrapporter bliver du holdt ajour om netværksstatus, og du kan se, hvordan kunder og medarbejdere bruger serverressourcerne, hvilket gør det nemmere at planlægge og dermed imødekomme et øget behov.

Beskyt dig mod tab af data

Ved hjælp af en teknik, der kaldes Volume Snapshots, giver Windows Small Business Server 2008 dig mulighed for at foretage sikkerhedskopiering af data fra et bestemt tidspunkt. Denne teknik gør det også hurtigere at foretage sikkerhedskopiering, og fejlene minimeres.

Guiden til sikkerhedskopiering af konfigurationen hjælper dig gennem trinene til sikker sikkerhedskopiering af data.

Kom hurtigt og nemt i gang

Windows Small Business Server 2008 er allerede indlæst på de fleste populære platforme, hvilket betyder, at du bare skal sætte stikket i, hvorefter du kan gå i gang med at arbejde i løbet af et kvarters tid.

Eftersom Windows Small Business Server 2008 er medlem af Windows Server 2008-serien, ligner brugergrænsefladen den brugergrænseflade, der findes i Microsoft Windows, og den fungerer på samme måde.

Installer en platform, der fungerer nu og fremover

Guiden til installation af en klient giver dig mulighed for at flytte profilindstillinger uden at skulle afbryde brugere.

Windows Small Business Server 2008 og Windows Server 2008 Standard Edition arbejder godt sammen, så du kan føje Windows Server 2008 Standard Edition til netværket som en ekstra, dedikeret server.

Med overflytningspakken har du mulighed for at gå fra Windows Small Business Server 2003 til andre produktkomponenter, herunder Windows Server 2008, Exchange Server 2007, SQL Server 2008.

Køb Microsoft SBS 2008 Server hos NewCord Data
Spørgsmål eller problemer vedrørende dette Websted skal sendes til [webmaster@NewCord.dk].
Copyright © 2020[@NewCord.dk]. Alle rettigheder forbeholdes.
Senest redigeret:
20-02-202001-04-2023 22:35:56