Exchange server - Virksomhedens eget postcenter

 I løbet af de sidste par år har virksomhederne oplevet hidtil usete krav til deres medarbejdere, teknologier og kommunikationsevner. Når virksomheden drives ved hjælp af Microsoft Exchange Server 2007, lægges fundamentet til et virksomhedsmiljø, der understøtter medarbejderne, og som giver alle i virksomheden de værktøjer, de behøver for at øge produktiviteten og sætte fart i virksomheden.

Exchange Server 2007:
Beskytter virksomheden og de immaterielle rettigheder med effektive, indbyggede antivirus- og antispam-funktioner og giver dig de værktøjer, I behøver, så virksomheden overholder lovgivningen.

Frigør medarbejderne fra deres skriveborde, deres kontorer og endda fra deres pc'er, så de er i stand til at kommunikere og samarbejde på nye måder alle steder fra.

Øger it-afdelingens produktivitet, hvilket resulterer i omkostnings- og tidsbesparelser som følge af effektiv anvendelse, forenklet administration, større skalerbarhed og tæt integration med det nye 2007 Microsoft Office-system.

Nemmere samarbejde
I det nye erhvervsliv skal medarbejderne være i stand til at samarbejde, uanset hvor de befinder sig. Med Exchange Server 2007 kan medarbejderne få adgang, uanset hvor de befinder sig, ved hjælp af integration af e-mail, talemeddelelser, fax-meddelelser og kalender i en enkelt indbakke.
Pålidelig kommunikation
Da der i dag er stor kommunikationsmæssig aktivitet, og overholdelse af lovgivningen bliver mere og mere ressourcekrævende, afhænger virksomhedens succes af evnen til at beskytte, administrere og give adgang til virksomhedsdata.
Øget effektivitet, reducerede omkostninger
Exchange Server 2007 blev fra grunden udviklet til at give it-afdelingen mulighed for at tilbyde nye fremtidsorienterede kommunikationsfunktioner - bl.a. stemmestyrede indbakker og Outlook-baserede talemeddelelser - uden at det er nødvendigt at gå på kompromis med produktiviteten eller budgetterne.
Nemmere samarbejde
I det nye erhvervsliv skal medarbejderne være i stand til at samarbejde, uanset hvor de befinder sig. Med Exchange Server 2007 kan medarbejderne få adgang, uanset hvor de befinder sig, ved hjælp af integration af e-mail, talemeddelelser, fax-meddelelser og kalender i en enkelt indbakke. Uanset hvor de befinder sig, kan medarbejderne opleve det kendte Microsoft Office Outlook-miljø fra en lang række enheder, uden at der er behov for software eller tjenester fra tredjepart. Mobile medarbejdere kan finde personer og ressourcer, planlægge og deltage i møder og samarbejde med andre om dokumenter via guppearbejdsområder. Med Exchange Server 2007 kan alle medarbejderne få adgang til vigtige oplysninger praktisk talt alle steder fra, hvilket fører til et mere produktivt samarbejde med kolleger, kunder og partnere.

Pålidelig kommunikation
Da der i dag er stor kommunikationsmæssig aktivitet, og overholdelse af lovgivningen bliver mere og mere ressourcekrævende, afhænger virksomhedens succes af evnen til at beskytte, administrere og give adgang til virksomhedsdata. Exchange Server 2007 giver øget sikkerhed, da den indeholder indbygget antivirus- og antispam-beskyttelse samt funktioner til genoprettelse efter nedbrud. Funktioner til kryptering og administration af rettigheder er med til at holde meddelelser fortrolige, begrænse uønsket distribution af dokumenter og holde enhver kommunikationsmæssig aktivitet fortrolig. Derudover indeholder Exchange Server 2007 avancerede funktioner til søgning, lagring af meddelelser og arkivering, der gør virksomheden i stand til at overholde lovgivningen.

Øget effektivitet, reducerede omkostninger
Exchange Server 2007 blev fra grunden udviklet til at give it-afdelingen mulighed for at tilbyde nye fremtidsorienterede kommunikationsfunktioner - bl.a. stemmestyrede indbakker og Outlook-baserede talemeddelelser - uden at det er nødvendigt at gå på kompromis med produktiviteten eller budgetterne. En avanceret modulær arkitektur gør den nem at installere, hvilket reducerer administratortid og -ressourcer. Med nye værktøjer kan rutineopgaver automatiseres, og problemer kan hurtigt findes og afhjælpes. Brugervenlige funktioner som automatisk klientforbindelse og selvbetjeningsfunktioner, der gør det muligt for medarbejderne at oprette adgangskoder og fjernrense deres mobile enheder, fører til en reduktion af den it-mæssige arbejdsbyrde og antallet af opkald til helpdesk. Samlet meddelelsesudveksling i Exchange Server 2007 fungerer med nyere VoIP-PBX-systemer (Voice over Internet Protocol) og ældre PBX-systemer og giver mulighed for en samlet infrastruktur for stemmemeddelelser. Sidst men ikke mindst gør de 64 bit og de robuste, indbyggede funktioner, at Exchange Server 2007 er en meget skalerbar platform, så de aktuelle virksomhedsbehov kan opfyldes, og så I kan få mest muligt ud af jeres teknologiinvesteringer, efterhånden som virksomheden vokser.

Køb Microsoft Exchange 2007 Server hos NewCord Data
Spørgsmål eller problemer vedrørende dette Websted skal sendes til [webmaster@NewCord.dk].
Copyright © 2020[@NewCord.dk]. Alle rettigheder forbeholdes.
Senest redigeret:
20-02-202001-04-2023 21:17:41