Info om NewCord Data
NewCord Data ønsker at løse en kundes opgave på den bedst mulige måde ud fra et såvel teknisk som økonomisk synspunkt samt at yde vore kunder en hurtig og optimal service.

Desuden har vi altid lagt vægt på at sætte os godt ind i kundens ønsker og behov vedr. IT. Og vi tillader os også at rådgive/informere om det efter vores opfattelse bedste valg. Herefter står det selvfølgelig kunden frit for, hvad der vælges.

For at kunne gøre dette optimalt, er det selvfølgelig en betingelse, at NewCord Data konstant holder sig konstant opdateret om den nyeste udvikling og teknik.
På denne website har vi ønsket at give information omkring de produkter, som vi gennem vores viden og erfaring har haft gode oplevelser med. Vi kan selvfølgelig andre mærker og produkter.

Vores kundesegment omfatter virksomheder op til omkring 50 brugere.

Forholdet imellem kvalitet/pris/levetid/brugervenlighed/ny teknik er faktorer, som betyder meget for os.

Vi har derfor ikke bare medtaget et stort antal produkter for fyld, men alene de produkter vi har gode erfaringer med og derfor anbefaler. Desuden har vi her medtaget de mest betydende specifikationer.
Når man skal til til at vælge nyt IT udstyr, står man ofte overfor det problem, om man skal vælge et kendt mærkevareprodukt eller det, som ofte omtales som et OEM produkt.

Er der tale om skærme og printere, så står man sig nok bedst ved at vælge et godt og kendt produkt. Dog er det klogt at interessere sig lidt for, hvad f.eks. farvepatroner koster - de originale!. Man bør ikke vælge renoverede!

Omkring computere er situationen noget anderledes. I de færreste tilfælde er det mærkevareproducenten, som står bag slutproduktet. Istedet er det en gruppe af producenter af printkort (mainboards), som er leverandører. Disse printkort kan købes separat. Det samme er gældende for harddiske. Tit kan det variere, hvad der sidder i den samme færdigvare. Hvad angår driftsikkerhed, levetid samt støj, er det absolut ikke ligegyldigt, hvad der vælges.

Man bør også være opmærksom på, at grundet de meget lave avancer i IT-branchen, får man sjældent mere end hvad man betaler for. Dog vil OEM produkter kunne være lavere prissat, såfremt f.eks. PC'eren kun lige er udstyret med de enheder, som en kunde har behov for.

Det er også værd at vide, at køber man et mærkevareprodukt vil udvidelser samt reservedele ofte være omkring dobbelt så dyre som under OEM. Og man kan ikke skifte ud til OEM produkter, idet mærkevarefabrikanterne har indbygget "elektroniske låse".

Garantien er selvfølgelig den samme for begge type produkter, men med mindre man i forbindelse med et mærkevarekøb i de fleste tilfælde køber sig en ekstra serviceydelse, må man være klar over, at man kan risikere ved problemer selv at skulle sørge for at sende til reparation, vente samt afhente igen. Spørgsmålet omkring fejlens art kan eventuelt medføre betaling på trods af garanti.

Hos NewCord Data har vi eget værksted, som normalt omgående tager sig af reparationer og som altid hurtigt kan klare egne OEM produkter. Er produktet omfattet af en mærkevaregaranti, skal det fejlramte produkt dog  sendes til en bestemt reparatør, hvor vi ikke kan garantere for reparationstiden.
NewCord Data udarbejder gerne forslag samt giver tilbud uden beregning.
 
Spørgsmål eller problemer vedrørende dette Websted skal sendes til [webmaster@NewCord.dk].
Copyright © 2023[@NewCord.dk]. Alle rettigheder forbeholdes.
Senest redigeret:
22-09-202310-12-2023 11:54:12