Label Printer
God effektiv labelprinter med god opløsning og stor bredde op til 36 mm. Et glimrende softwareprogram følger med til redigering af labler på en PC - seneste driver til XP 32bit.

Brother Label Printer PT-9500PC

Specifications

Font styles All true type
Barcode printing Yes
Vertical printing Yes
Borders 87
Print speed Up to 40mm/sec
Print resolution Up to 360dpi
PC compatible Yes
Cutter type Automatic
Network compatibility Optional
Tape widths 6,9,12,18,24 & 36mm
Warranty 1 year back to base
Copy printing Yes
Mirror printing Yes
Underlining Yes

P-touch labels er designet til at holde, uanset hvor de anvendes.

Hvad enten du har brug for en professionel labelløsning til kontoret, industrien eller hjemmet, er Brother P-touch laminerede labels designet med dig i tankerne. Vi har undersøgt præcis hvornår, hvor og hvordan du kunne have brug for vores labels. Derefter har vi ladet dem gennemgå en række skrappe tests, som beviser at selv når de udsættes for kraftigt slid, varme, kulde, sol, vand og kemikalier, er vores labels virkelig holdbare.

Brother P-touch laminerede labels holder længere

Brother P-touch laminerede TZ-tape består af seks forskellige lag, som danner en tynd, virkelig robust label. Teksten, som dannes med termotransfer blæk, printes rent faktisk på indersiden af lamineringen. Som i en sandwich er teksten fuldstændig beskyttet mellem to lag PET (polyester film). Resultatet er en virkelig holdbar label, som kan modstå selv barske omgivelser.

Faktisk er Brother meget sikre på deres labels holdbarhed, fordi man har testet dem til det ekstreme mod slid, temperaturer, kemikalier og sollys. Resultaterne har vist, at Brother P-touch laminerede labels overgår andre producenters labels i læsbarhed og klæbeevne, så man er sikker på at få en professionel kvalitetslabel, som er designet til at holde. Og det kan naturligvis bevises! Prøv det.

Køb Brother Label Printer hos NewCord Data
 
Spørgsmål eller problemer vedrørende dette Websted skal sendes til [webmaster@NewCord.dk].
Copyright © 2023[@NewCord.dk]. Alle rettigheder forbeholdes.
Senest redigeret:
22-09-202321-04-2024 07:16:54