Babyalarm - Lyt til sovende børn i krybberum/liggehal i vuggestuer

Med NewCord Audio's krybberumsanlæg kan man høre, om der er ro hos de sovende børn eller om der er et eller flere børn som er urolige eller græder. Anlægget er meget enkelt og let at sætte op/installere. Følgende enheder indgår i et anlæg - Rummikrofon - Masterforstærker - Lyttehøjttalere.

Her et eksempel på typisk sammensætning af et NewCord krybberumsanlæg til overvågning af sovende børn i vuggestuer/liggehal:Lyttehøjttaler type HTL-26 Op til 8 højttalere – en til hver sin stue - kan tilsluttes her. Styrkeregulering på højttaler.   Masterforstærker type TFSH15 kan anbringes et vilkårligt sted. F.eks.i kosteskab eller teknikrum. Skal ikke betjenes.   Rummikrofon type FFST1054/overvågning. En eller flere rummikrofoner til et krybberum efter behov.

For at komme til data og aktuelle priser vedr. følgende produkter - klik videre:
Lyttehøjttaler Masterforstærker TFSH15 Rummikrofon

Krybberumsanlæggets opbygning - Download beskrivelse som PDF -  klik her


NewCord’s Masterforstærker/Overvågningsforstærker har indbygget en særdeles praktisk funktion, nemlig en automatisk Åben/Luk funktion af Rummikrofonerne. Kan frakobles.

Funktionen betyder, at når der er ro hos og omkring børnene i krybberummene vil højttalerne i stuerne være lukket - når så et barn er uroligt/støjer/græder, åbnes der automatisk for højttalerne. På den måde undgås en irriterende støjbaggrund fra højttalerne, når der er ro. Denne Åben/Luk funktion indstilles i rummikrofonen.

Ønsket af personalet i mange vuggestuer. Kan frakobles.

Som standard leveres Masterforstærkeren forsynet med en automatisk volumenkontrol (AGC) , som justerer aflytningsniveauet op, når der nok er rimeligt stille men alligevel en lille smule uro. Kan på bestilling leveres uden AGC - som f.eks. hvis man ønsker at børnene skal sove til lidt rolig musik.

Til vuggestuer med flere krybberum og hvor man ønsker at lytte til et bestemt krybberum fra en bestemt stue, kan en 2-kanals forstærker leveres. Vil der være tale om større krybberum med behov for flere rummikrofoner, kan Masterforstærkeren leveres med separate rummikrofonindgange.

Omkoblingsfunktion imellem stuer og krybberum-rummikrofoner kan leveres på bestilling.

Lyttehøjttalerne har indbygget volumenregulering på undersiden.

Forstærkerne kan leveres med en potential kontaktfunktion til brug for alarmgivning via IoT og sendes som en SMS. IoT sker via egen Mobilydbyder.

En anden mulighed er via trådløs sender og modtager. Lovkrav medfører begrænset rækkevidde.

Obs! Vi er også til højttaler- og teleslyngeanlæg!
- og tekniske spørgsmål og problemer hjælper vi selvfølgelig med!


Spørgsmål eller problemer vedrørende dette Websted skal sendes til al sendes til webmaster@NewCord.dk
Copyright © 2023[@NewCord.dk]. Alle rettigheder forbeholdes.
Senest redigeret:  27-06-2024
25-07-2024 16:08:59